WSW timmerwerken is gespecialiseerd in het uitvoeren van alle timmerwerkzaamheden in en om uw woning. Daarnaast is Wierd Sjoerd u graag van dienst met deskundig advies over het (ver)bouwen van uw woning, schutting, dakkapel of andere plekken in en om uw woning. Dit gebeurt altijd met het oog op zo energiezuinig mogelijk.

Wilt u uw woning duurzaam (ver)bouwen/renoveren, denk hierbij o.a. aan kunststof kozijnen, kunststof dakgoten, kunststof gevelbekleding en EPDM dakbedekking, ook hierover geeft hij u graag deskundig advies en plaatst dit naar uw wens.

Onderhoud en renovatie

In en om het huis is er regelmatig onderhoud nodig. Hierbij kunt u denken aan herstelwerkzaamheden van boeidelen, dakgoten en andere houtwerken. Ook het renoveren van uw badkamer of keuken van begin tot eind behoort tot de mogelijkheden. Voor al deze werkzaamheden kunt u bij WSW timmerwerken terecht.

Timmerwerken

Timmerwerk is een veelomvattend begrip en door Wierd Sjoerd zijn ruime ervaring kan hij u met alle bouwkundige aspecten van dienst zijn. Heeft u iets in gedachten wat u graag zou willen realiseren in en/of om uw woning, dan denkt hij graag met u mee om het maatwerk traject voor u te realiseren. Juist hierbij is zijn oog voor detail belangrijk om voor u een uniek en prachtig resultaat te realiseren.